FotoVideoRetail

FotoVideoRetail is een jonge en zeer flexibele onderneming welke ontstaan is uit onze passie; Fotografie en Videografie. Na het zien en voelen van de PDMovie-producten van PDMovie hebben wij besloten officieel importeur te worden voor de videomarkt in de Benelux.

Onze missie

Fotovideoretail is leverancier van hoogwaardige producten voor de fotografie- en videomarkt waarbij een hoge prijs-kwaliteitverhouding een hoofddoel is. Als importeur dragen wij zorg voor een grote lokale voorraad zodat we hiermee exact antwoord geven op de wensen van onze klanten. Door onze ruime productkennis en servicegerichtheid acteren wij als een adviseurs naar onze klanten en lossen samen met u alle vraagstukken op omtrent de door ons aangeboden producten.

Onze visie

Samen met onze dealers laten wij fotografen en filmers zien dat professionele producten te koop zijn tegen aantrekkelijke prijzen zodat niet alleen profs maar ook amateurs gebruik kunnen maken van professioneel materieel zonder hiervoor diep in de buidel te tasten. Door het snel leveren van producten en zeker ook service, in combinatie met onze manier van werken en communiceren, zorgen wij voor een groeiend marktaandeel in de videomarkt voor PDMovie-producten in de BeNeLux.

Dealer worden van PDMovie?

Verkoopt u videoproducten in de BeNeLux en wilt u dealer worden van PDMovie? Ga naar FotoVideoRetail.